Priča o Euroglas-u

Osobna perspektiva vlasnika i direktora

Kao osnivač i direktor Euroglasa (Đorđe Stjepanović), moj put je bio jedinstven. Počeo sam kao prvi i jedini zaposlenik, što mi je dalo neusporedivu priliku da od početka učim i obavljam svaku zadaću unutar  firme. Od izmjere, prodaje i montaže, do proizvodnje – prošao sam kroz sve faze našeg poslovanja. Ovo iskustvo ne samo da mi je omogućilo duboko razumijevanje svakog segmenta našeg poslovanja, već mi je također pomoglo da izgradim temelj za širenje našeg tima.

Svaki korak na ovom putu bio je prilika za učenje, rast i prilagodbu. Kako se naš tim širio, tako je rasla i moja uloga – od pojedinca koji radi sve, do lidera koji inspirira i vodi tim. Moje osobno iskustvo kao jedinog zaposlenika dalo mi je jedinstvenu perspektivu i duboko poštovanje za svakog pojedinca koji se pridružio našem timu.

Euroglas traži Vas: Pridružite se našem raznolikom i dinamičnom timu

Cijenimo raznolikost talenata i sposobnosti. Bilo da ste majstor u montaži, stručnjak u prodaji, ili imate vještine u nekom drugom području, vaš doprinos je važan za naš uspjeh. Tražimo pojedince koji su spremni učiti, rasti i doprinijeti našem timu na jedinstvene načine. Ako ste motivirani i posvećeni, imamo mjesto za vas.

Pridružite se Euroglasu, gdje svaki zaposlenik, bez obzira na poziciju, ima priliku doprinijeti, razvijati se i rasti zajedno s nama. Ovdje, vaša strast, trud i posvećenost bit će prepoznati i cijenjeni. Pridružite nam se u izgradnji sjajne budućnosti za Euroglas i za vas.

Vrhunska kvaliteta i stručnost

U Euroglasu se ponosimo timom od 24 posvećenih profesionalaca, čije znanje i stručnost iz različitih sektora čine temelj našeg uspjeha. Naša sposobnost da zadovoljimo i najzahtjevnije klijente proizlazi iz kontinuiranog pružanja kvalitetnih proizvoda koji su u skladu s najnovijim trendovima u svijetu arhitekture. Svaki član našeg tima doprinosi jedinstvenom spoju inovativnosti i stručnosti, osiguravajući da svaki naš proizvod ne samo da zadovoljava, već i premašuje očekivanja naših klijenata.

Godina osnivanja:

2017

24

Zaposlenika

Pridružite se našem timu.