Grafički dizajner

LOKACIJA: Blagoja Parovića bb, Tunjice, Banja Luka 
Datum objave: 23.05.2024. 
Prijaviti se možete do: 18.6.2024.

Prijave šaljete na mail: posao@euroglas-bl.com

Opis posla

1

Osnovne odgovornosti

Kreiranje vizualnih koncepta i dizajnerskih rješenja za internu upotrebu (web, papir, dizajn na staklu) i za vanjske klijente (dizajn na staklu), u skladu s brendom naše firme.

2

Komunikacija sa klijentima

Aktivna komunikacija s timom i klijentima kako bi se razumjele specifične potrebe i želje te kako bi se te informacije efikasno transformirale u kreativna i funkcionalna dizajnerska rješenja.

3

Razrada tehničke dokumentacije

Upravljanje višestrukim projektima od početne faze konceptualizacije do finalne realizacije, uz održavanje visokih standarda kvalitete i poštivanje zadanih rokova.

Uvjeti

U Euroglasu, ideje i inovativni pristup su ključ našeg uspjeha. Trenutno smo u potrazi za grafičkim dizajnerom koji ne samo da posjeduje tehničku vještinu i kreativnu strast, već ima i sposobnost da svoje ideje pretoči u vizualno privlačne i efektne dizajne. Idealni kandidat za ovu ulogu je netko tko izvrsno komunicira, kako s timom unutar firme, tako i s vanjskim klijentima, te tko može uspješno balansirati između zadovoljavanja internih potreba i kreiranja prilagođenih rješenja za klijente.

Prednost imaju kandidati

Što nudimo