Kontrola kvalitete

LOKACIJA: Blagoja Parovića bb, Tunjice, Banja Luka 
Datum objave: 23.05.2024. 
Prijaviti se možete do: 18.6.2024.

Prijave šaljete na mail: posao@euroglas-bl.com

Opis posla

1

Provjera usklađenosti s proizvodnim specifikacijama

Detaljna analiza i usporedba proizvedenog stakla ili okova s preddefiniranim proizvodnim specifikacijama. Korištenje mjernih alata za mjerenje debljine, dimenzija, i ostalih specifičnih karakteristika stakla ili aluminijskog okova.

2

Osiguranje kvalitete finalnog proizvoda

Dokumentiranje nalaza i identifikacija proizvoda koji ne zadovoljavaju zadane standarde. Implementacija postupaka za kontinuirano praćenje i unapređenje kvalitete proizvodnje. Saradnja s proizvodnim timovima za razvoj akcijskih planova za ispravljanje identificiranih nedostataka.

3

Praćenje i izvještavanje

Redovito izvještavanje o statusu kvalitete proizvoda i usklađenosti s internim i vanjskim standardima kvalitete.

Uvjeti

U Euroglasu, inovativnost i preciznost su temelji našeg uspjeha. Trenutno tražimo stručnjaka za kontrolu kvalitete koji ne samo da razumije tehničke standarde i procese, već posjeduje i oštro oko za detalje i posvećenost održavanju najviših standarda kvalitete. Idealni kandidat za ovu ulogu je osoba koja izvrsno komunicira, kako s timom unutar firme, tako i sa dobavljačima, te koja može uspješno balansirati između poštovanja proizvodnih specifikacija i implementacije strategija za kontinuirano poboljšanje kvalitete. Tražimo pojedinca koji je strastven u praćenju i osiguranju izvrsnosti na svakom koraku proizvodnog procesa, od početnog testiranja do finalne verifikacije proizvoda, osiguravajući da svaki element odgovara našim visokim standardima i očekivanjima klijenata.

Prednost imaju kandidati

Što nudimo